Vendéglátás Archives - Statnet

Szállás Balaton

Írta: | Vendéglátás |

Amennyiben szállás Balaton vidékén válassz minket! a család kis felfedezői az egész napos vidámság, úszkálás után, a nádas ikerház által ingyenesen biztosított etetőszékben és utazó ágyban pihenhetik ki élményeiket. Mindenki megkeresését szívesen fogadjuk, és a legjobb feltételeket nyújtjuk, hogy a pihenésed garantálva legyen. neked csak a lazításra kell koncentrálj. Látogass el internetes oldalunkra és tudd meg a pontos részleteket már a mai nap során, klikk ide.

Hotel Debrecen

Írta: | Vendéglátás |

Jó lenne elszabadulni kicsit az állandó és soha véget nem érő munkából? Ha önnek is jól jönne egy kis testi- lelki feltöltődés, akkor keresse fel a Hotel Óbestert. Ez a színvonalas hotel Debrecen központjában várja vendégeit. Szolgáltatásainkkal biztosan meg lesz elégedve, melyek között megtalálható a szauna, jakuzzi, sóbarlang és még mások. Információkért látogasson el weboldalunkra.

Csapatépítő Mád

Írta: | Vendéglátás |

A borszőlőt rendszerint köves, meszes, gyakran vulkáni talajon nevelik, az északi és a déli szélesség 30-50. foka közötti területeken. A gyümölcs ősszel érik meg; az érett szőlőt rendszerint szüretelik, rögtön a leszedés után kipréselik belőle a levet, s az így kapott mustot erjesztőkádakban hagyják erjedni. Mi ezt mind jól tudjuk, remek borokat kínálunk 8,5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Csapatépítő Mád – csapatépítő helyszínnel is várunk, ez számos jó programmal, játékkal is jár.

Catering és party service Budapesten

Írta: | Egyéb, Vendéglátás |

Az esküvőd napja megismételhetetlen alkalom, ezért jogosan azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen.  A szervezést teljes egészében ránk bízhatod, ebben mi már sok éves tapasztalattal rendelkezünk. A templom, a házasságkötő terem és a lagzi helyszíne egyaránt tökéletes dekorációval lesz díszítve a te elképzelésed szerint és mindenhol finom italok és ételek várják majd a vendégeidet. Michelin csillagos étteremben szerezte tapasztalatait mesterszakácsunk, varázslatos ízű ételeivel el fogja kápráztatni vendégeidet. Weblapunkon számos előre összeállított menüt találsz, de szívesen megvalósítjuk az általad összeállított menüt is. További információért kérjük keress elérhetőségeinken.

Hotel Debrecen

Írta: | Vendéglátás |

Úgy gondolja, hogy a pihenés nem fontos? Dehogynem! Amennyiben ön is szeretne egy nagyszerű kikapcsolódásban részt venni, akkor figyelmébe ajánljuk a szolgáltatásainkat. Továbbá a személyzetünkre se lehet majd panasza, egyébként a hotel Debrecenben található. Érdemes ugyanakkor rákattintani a weboldalunkra is, mivel ott olvasható az elérhetőségünk, valamint még más információkat találhat velünk kapcsolatban.

Vadgesztenye Panzió Szilveszter

Írta: | Vendéglátás |

Szilveszterkor is készséggel áll minden kedves vendég szolgálatába a Panziónkban. Mindezeken kívül a nyár végével a panzió szobáit, étkezőjét, teljes mértében felújítottuk, hogy a vendégek igényeit teljesen tökéletesen kielégíthessük. Beindítottuk panziónk legújabb szolgáltatását is a szaunát. A szilveszteri időszakban, előtt kettő nappal 29-én és 30-án is elfoglalhatják a szálláskat. A vendéglátási szolgáltatásainkon kívül  a szilveszteri zenés rendezvényünk is részt vehetnek, ahol várja önöket a vacsora, az éjféli finomságok. Ha 29 -én érkeznek, akkor 30-ával egy borkostólásban is részt vehetnek a Vadgesztenye Panzió életében.

Apartman Hajdúszoboszlón

Írta: | Vendéglátás |

Ha a színvonalas apartman Hajdúszoboszlón pontosan az, amit keresel, de szeretnél biztosra menni, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy a foglalás érdekében Te is hozzánk fordulsz, ugyanis az általunk ajánlott apartman Hajdúszoboszlón képes minden egyes elvárást maximálisan kielégíteni, azaz megfelel mindenki egyedi igényei számára. Ha érdekel kedvező ajánlatunk, akkor keresd fel weblapunkat már ma, ahol máris megismerheted az idilli apartmant Hajdúszoboszlón. Élvezd a pihenés minden percét!

Ajándék szállás

Írta: | Vendéglátás |

Magyaregregy szívében az ajándék szálláson kívül, még mindig él a júliusi extra kedvezménnyel, illetve szombaton történő kerti vacsora fogyasztása vendégeink részére. A “Kemencés Est” kiinduló időpontja: Július 24.-től (csütörtök) – Július 27.-ig (Vasárnap). Mindezeken kívül augusztus első napjától az utolsó napjáig történik a következő kedvezményes azaz Ajándék szállásunk. Hét nap = 6-ot fizet + 1 napot ajándékba vihet. A helyfoglalás a vendégeink részéről a következő: előtte egy héttel.

Kemencés Est

Írta: | Vendéglátás |

Panziónk sok szeretettel várja minden kedves érdeklődőjét a a Kemencés Est elnevezésű programjában. Rövid és tömören mindez egy 3 éjszakás szállás lehetőség, ahol kedvezményes áron tudnak a szombati napon egy rendezvényes díjtalanul részt venni, ellenben még így is sok – sok  szeretettel fogadjuk mindazon vendégeinket is, akik csak 3 nap 2 éjszakára jönnek el hozzánk. Azon vendégek is részt vehetnek a Kemencés Est rendezvényünkön.

Wellness siófok a legjobb árakkal

Írta: | Vendéglátás |

Nagy volt a hajtás mostanában, épp emiatt el szeretnétek menni a családdal Siófokra? Ez esetben nézz be internetes oldalunkra, itt a legjobb helyen jársz, ha többet szeretnél megtudni rólunk. A wellness Siófokon nem kell sokba kerüljön, nálunk luxus körülményeket találsz ideális áron. Sok mindent kínálunk vendégeinknek immár több éve már!