Tanfolyam, oktatás Archives - Statnet

Főzzünk, süsünk, de mit?

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Főzzünk, süsünk, de mit? Ez a mai világban egy igen fontos kérdés, mivel a munkarendünk alatt a főzésre, sütésre nem jut időnk. Mivel amit anno megjegyeztünk, ha jegyeztünk, az hosszadalmas lehet. Van viszont egy oktató csoport, ahol 1 – 2 óra alatt nagyon finomságokat tudunk az otthonunkban elkészíteni az itt lévő tanfolyam után. Legyen szó a Sushi-ról a kézműves típusú sajtocskákról, egy biztos az itteni oktatásnak köszönhetően a gyorsfalodákat elfelejthetjük.

Itfactory.hu Javascript

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Itfactory.hu Javascript tanfolyam az első lépés afelé, hogy profivá váljon Javascriptben. Minden korán kelőnek 30%-os Early Bird kedvezmény jár, és a tanfolyam 40 órán át tart. Minden óráról felvétel készül, így visszanézheti és akár le is töltheti azokat. Látogassa fel az itfactory.hu weboldalt és megtalálhatja a Javascript tanfolyam további információit. Tanfolyamainkon megtanulhat webet szerkeszteni, mikrovezérlőket programozni, megtanulhatja továbbá a javascriptet, a szoftverfejlesztést, dizájn alapokat és jQuery alapokat is.

NodeJS képzés

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

NodeJS képzés iránt érdeklődik? Munka mellett szeretné tovább képezni magát? A több lábon állás napjainkban egyre nagyobb keresletnek örvend, hiszen lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között boldoguljunk a munkaerő-piacon. Az itfactory.hu a lehető legjobb választásnak bizonyul akkor, ha korrekt áron szeretne valóban használható tudásra szert tenni az IT világában. Itfactory.hu – ahová érdemes ellátogatnia mielőbb, mert mindig valami újat tudhat meg!

Git munkamódszerek

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

A Git munkamódszerek használata nem könnyű feladat, a mi segítségünkkel azonban mindezt gyerekjáték lesz megtanulni! Talán azt mondod, mindig is rossz tanuló voltál és most, hogy már nem vagy kénytelen az iskolapadokat koptatni, ugyan minek ülnél vissza megint tanulni? Hidd el, a mi oktatási módszereink sokkal szórakoztatóbbak, mint ahogyan azt gondolnád! Itfactory.hu – a hely, ahová érdemes elmenni és mindent megtanulni!

Raspberry pi rendszer fejlesztése

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Raspberry pi rendszer fejlesztése végeláthatatlan felhasználási lehetőséget jelent, megjelenése óta folynak a kísérletek a mini PC alkalmazási területeit illetően. Az itfactory.hu weboldalon elérhető tanfolyamokon elsajátítható a megbízható gyakorlati alap, mely a beágyazott rendszerek világába nyújt betekintést. A magyarul málnának hívott olcsó számítógép költséghatékonyságának vizsgálata nagy kihívást jelent az informatikában. Kurzusainkat ráadásul online is követheti, így attól sem kell tartania, hogy nem fog beleférni a szabadidejébe.

Német nyelvtanfolyam Budapesten és környékén

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Német nyelvtanfolyam Budapesten és környékén azoknak, akik tényleg meg szeretnének tanulni egy vagy több idegen nyelvet. Diplomás magyar és külföldi anyanyelvű oktatók várják a céltudatos hallgatók jelentkezését, rövid idő alatt felkészítik az első vizsgára. A normál, intenzív vagy félintenzív kurzusok lehetőséget kínálnak a választásra, mindenki belátása szerint igényelheti a megfelelő óraszámot és az oktatási segédleteket. Nemcsak a munkavállalásra, de hétköznapi helyzetekre is fókuszálunk, ezért kínálunk változatos szolgáltatásokat minden korosztálynak.

Angol tanfolyam Budapesten hétvégenként

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Az angol tanfolyam Budapesten hétvégenként is elérhető, így azoknak sem kell lemondani a nyelvtanulásról, akik egyébként hétköznap rendkívül elfoglaltak. Látogasson el a cosmopolitan-lingua.hu weboldalra, ahol megtalálhatja az induló tanfolyamokat. Legyen Ön is részese egy olyan csapatnak, ahol a közös cél a mihamarabbi nyelvvizsga és az eredményes nyelvoktatás! Nemcsak az ingyenes tesztelés, de a szakértelem is felettébb szimpatikus ügyfeleinknek, akik közül többen visszajáró vendégeink.

IOS alkalmazás fejlesztés és programozás

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Az ios alkalmazás fejlesztés és programozás iránt érdeklődik? Szeretne többet megtudni azokról a lehetőségekről, amelyeket kihasználhatna karrierjének építése érdekében? Olyan tanfolyamon szeretne részt venni, amely minden szempontból a legmagasabb szintű tudást nyújtja? Nem mindegy az sem az Ön számára, hogy a gyakorlatban mennyire tudja majd hasznosítani a tanultakat? Az itfactory.hu profi szakemberekkel szolgálja hallgatóinak boldogulását. Ismerje meg aktuális ajánlatainkat a weboldalunkon!

Intenzív német nyelvtanfolyam Budapesten

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Intenzív német nyelvtanfolyam Budapesten kéthetente indul a Cosmopolitan Lingua nyelviskolában. Jöjjön el egy ingyenes próbaórára, hogy meggyőződjön nálunk a helye, majd töltse ki szintén ingyenesen szintfelmérőnket személyesen vagy online, hogy az Ön és a mi számunkra is világos legyen, hogy honnan is kell, kezdje a nyelv elsajátítását! Nyelviskolánk számos ajándék tréninggel kedveskedik hallgatóinak, mely által Ön is egyre magabiztosabban fog majd megszólalni németül.

Német nyelvtanfolyam hétvégén

Írta: | Tanfolyam, oktatás |

Tanulni szeretne? Nálunk német nyelvtanfolyam hétvégén is végezhető. A Cosmopolitan Lingua nyelviskola az Ön igényeihez alkalmazkodva, szombatonként is lehetővé teszi a nyelvtanulást. Segítőkész, tapasztalt tanáraink garantálják, hogy ezzel a lassabb tempójú haladással is jelentős eredményeket ér majd el, miközben jól is fog szórakozni. Ezt biztosítják szakavatott, tapasztalt és segítőkész tanáraink, valamint a normál órák mellé ajándékként biztosított szóbeli tréningek, nyelvtani korrepetálás, állásinterjú- és munkavállalás tréningek, nyelvvizsgatréningek és számos egyéb.