Számítástechnika Archives - Statnet

A linképítés munkálatai változóak lettek

Írta: | Számítástechnika |

A változóak szoktak lenni a mai világunkban. Az se felejtsük el, hogy a túlzott linkelés problémákhoz vezethet a keresőportálokban. Ha túlzott mennyiséggel írunk és jelenítünk meg cikkeket, leírásokat egy adott weboldalról, büntetést vonhat maga után. Viszont ha keveset, akkor viszont eredményre számíthatunk, de lassan.

Linképítés bővebben a részünkről

Éppen ezért a közép utat kell választanunk, weboldalaknál. Egy sima egyoldalas portálnál túlzásba nem szabad esni, viszont egy több oldalas, vagy webáruház esetében több linképítés ajánlott. Viszont a szöveges tartalom ellenőrzése fontosnak minősül. A szöveges tartalom duplikázása gondokat okozhat. Weboldalak esetében még nincsen akkor gond, de más oldalakon feltüntetett szöveges tartalom másolása, igen komoly gondokat eredményezhet a weboldalunkra nézve. Mi ebben is segítséget nyújthatunk.

Keresőoptimalizálás elvégzése

Írta: | Számítástechnika |

A mai világunkban a weboldal látogatottságának növelése érdekében a keresőoptimalizálás elvégzése a fontos műveletek közé sorolandó. Mi, valamint a vállalkozásunk ezzel foglalkozik leginkább. A linképítés munkálatain kívül, ott ahol a weboldalról írunk cikkeket, a keresőoptimalizálás munkálataival is foglalkozunk. Ilyenkor a meglévő oldalon történő módosításokat is el szoktunk végezni, aminek a segítségével nagyobb eredményt szoktunk elérni a munkálataink elvégzésével. Bővebben, a weboldalunk meglátogatása után értesülhetnek erről, mert az oldalunk látogatóinak száma megnövekszik.

Számítógép javítás

Írta: | Számítástechnika |

A számítógép javítás nekünk a vérünkben van. A gépekre is igaz, pont, ahogy a legtöbb technikai kütyüre, hogy egy idő után változhat a működése, elromlik valamilyen alkatrész benne és még lehetne sorolni. A számítógépek esetében a leggyakrabban az szokott lenni, hogy belassul, netán vírusok lepik el, de persze több évnyi használat után könnyedén valamilyen alkatrész is bemondhatja az unalmast. Nézd meg te is a honlapunkat, mivel ott további információkat találsz rólunk!

Emlékmentés profi módon

Írta: | Számítástechnika |

A régi videókat gyakran nézegeted, amikor még te is kisgyermek voltál és tanultál járni, illetve a képeket szoktad átböngészni, feleleveníteni néhány emléket? Sajnos ezek a tárgyak napról napra ócskábbak és meglátszik rajtuk az idő múlása? Valahogyan meg akarod menteni, megőrizni őket? Az emlékmentés a mi szakterületünk, lépj fel az oldalunkra, mert mi segítünk!

Táblagép webáruház

Írta: | Számítástechnika |

Egy üzletembernek nagyon fontos, hogy mindig elérhető legyen, ehhez pedig nem mindig elég egy telefon. A táblagépek talán épp ezért ennyire népszerűek a körükben, hiszen a használatukkal online tudnak lenni bármikor, így a fontosabb üzeneteiket, híreket el tudják olvasni. Nem utolsó szempont a hordozhatóság sem, hiszen ennek a gépnek ez az egyik legnagyobb előnye. A weboldalunkra kattintva ön is megrendelheti elérhető áron a termékeinket! Használja ki ön is a lehetőségeket!

Tonerek széles választékban

Írta: | Számítástechnika |

Praktikák és trükkök, hogyan tudod a nyomtatást hatékonyabbá, pénztárcádat pedig vastagabbá tenni, miközben környezeted is óvod ez által. Erről is megtudhatsz mindent online áruházunkra kattintva. Ez az a hely, ahol a tonertől egészen a tintapatronig mindent megtalálsz. Gyorsan kiszállítunk, és 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyen kiszállítunk. Cégünk az MPL Logistic-kal szállít az ország bármely pontjára.

Számlázó program

Írta: | Számítástechnika |

A Clear Admin Számlázó program eredetileg azért jött létre, mert akkoriban nem volt elérhető olyan számlázó program, ami nincs agyonbonyolítva, a felülete nem “pompázik” rikító színekben, hanem normális windowsos programnak néz ki és nem omlik össze folyton. Valószínűleg sok embernek voltak hasonló igényei, mert ez az egyszerű kis számlázó program néhány év alatt több tízezer felhasználót szerzett magának. Egészen komoly, akár webáruházakat is támogató kiépítéstől az ingyenes változatig sokféle módon használható.

Profi laptop tisztítás olcsón!

Írta: | Számítástechnika, Szolgáltatás |

Deríts fényt arra, hogy a laptop tisztítás hol is érthető el és ennek tudatában keress egy olyan céget, amelyre rá mered bízni ezt a munkálatot. Ha ki akarod hagyni ennek a folyamatnak azt a szakaszát, amikor is egy cég után kutakodsz, akkor gyere, hiszen mi helyben vagyunk és kiemelkedő precizitással dolgozunk azért, hogy Te elégedett lehess. Profi laptop tisztítás itt a legjobb áron! Használd hát ki te is ezt a remek lehetőséget!

Szerver információk

Írta: | Számítástechnika |

Az eCapital Kft.-nek köszönhetően a szerverszolgalat.hu oldalon minden hasznos információt megtalál az, aki szerver bérlése vagy vásárlása előtt áll, és ismerni szeretné a különféle szerverek előnyeit, konfigurációit, használásának ideális körülményeit. Látogasd meg ezt a honlapot te is, hogy tájékozottabb légy a márkák és a szerverrendszerek terén, valamint hogy el tudd dönteni, valóban szerverre vagy csupán tárhelyre van szükséged.

Navision – megbízható és hatékony rendszer!

Írta: | Számítástechnika |

Amennyiben szeretne egy megbízható, könnyen megtanulható, gyors és hatékony rendszert, amivel átláthatja cége ügyeit és befizetéseit, akkor mindenképp a NAV-ot ajánljuk! Látogasson el ön is internetes oldalunkra és ismerje meg, hogy pontosan miről is van szó! Ha valamit nem tud, készséggel megválaszoljuk, s most akciókkal is várjuk új ügyfeleinket!