Kultúra Archives - Statnet

Skorpió horoszkóp 2015

Írta: | Kultúra |

A skorpió horoszkóp 2015 évében arra jöhetnek rá, hogy kedvesük éppen olyan, mint amilyennek ők eddig is látták. Ez lehet pozitív, de negatív is. Ha a skorpiók úgy érzik, hogy párjuk nem megfelelő a számukra, akkor itt az ideje annak is, hogy odébb álljanak, így nem vesztegetik idejüket arra, hogy megváltoztassák partnerüket, és arra sem, hogy tovább rágódjanak rajta, vajon tényleg olyan-e párjuk, ahogyan ők látják.

Rák horoszkóp

Írta: | Kultúra |

A rák horoszkóp szülötteire jellemző, hogy olykor szeretnek egyedül lenni, úgymond visszahúzódni a csigahéjukba, a rákpáncéljukba. Ennek oka, indikátora éppen a rák jegyűekre oly jellemző érzékenység. Bár szeretik megbeszélni, illetve kibeszélni magukból a problémáikat, olykor viszont arra vágynak, hogy egyedül legyenek. Mindezek mellett sajátos jellemzőjük még, hogy imádják az otthon melegét, a családi fészket, melytől nehezen tudnak még akár rövidebb időre is elszakadni.

Vekerdy Tamás: Jól szeretni – Tudod-e, hogy milyen a gyereked?

Írta: | Kultúra |

Vekerdy Tamás: Jól szeretni – Tudod-e, hogy milyen a gyereked? című könyve segít jobban megérteni a gyereket, segít az emberi kapcsolatok jobb ápolásában. A könyv sikere nyolc év előadássorozatának köszönhető, több száz ember története, rengeteg gondolat. Ha szeretne hamar hozzájutni a könyvhöz, ha szeretne olcsón hozzájutni, akkor rendelje meg tőlünk. Széles termékkínálatunk több mint 165 ezer könyvel szolgál, így bármit is olvasna, nálunk megtalálja.