Építőipar Archives - Statnet

Tetőfedés Magyarországon

Írta: | Építőipar |

Az országunkban a tetőfedés egy elhanyagolhatatlan munkafolyamatok közé sorolandó az építőiparban. Hogy pontosan mit is jelent ez? Magyarországon történő munkálatok elvégzését takarja. Ergo az országunk egész területét. A javítási munkálatokat, akkor szokták elvégezni, amikor a természet vagy az idő tett vele valamilyen hibákat. A tetőfedés pedig egyértelmű, miszerint az új építési területeken is elvégzik a munkálatokat. A vállalkozás úgy döntött, hogy elindítja a weboldalát. Tessék!

Lakás felújítása Budapesten

Írta: | Építőipar |

Nem szeretnél te foglalkozni a lakásod felújításával, mivel sem időd sem kedved nincs ehhez? Semmi gond, bízz meg minket és a lakás felújítása úgy fog történni, ahogyan azt te elképzelted anélkül, hogy te valamire is rá kéne, tedd a kezed. Áraink kedvezőek és a minőséget tekintjük a legfontosabbnak.

Szobafestés olcsón

Írta: | Építőipar |

Egy szép színnel szeretnéd ellátni a szobádat, de sehol nem találsz ahhoz foghatót? Szobafestőink kikeverik neked azt, és elvégzik a szobák festését a határidők betartása mellett. Nem kell félj, hogy el fog húzódni a munkavégzés. A szobafestés olcsón történik, hiszen több éves szakmai tapasztalatunknak hála tudjuk hogyan kell ezt megvalósítani olcsón.

Parkettázás most, nyáron!

Írta: | Építőipar |

Már nagyon hosszú ideje foglalkozunk parkettázással, tesszük ezt mert szeretjük amit csinálunk, és rengeteg pozitív visszajelzést kapunk: ha neked is parkettázni kéne de nem tudod kit is bízz meg ezzel jussunk mi az eszedbe! Nem kell aggódj, a régi parkettát is képesek vagyunk remek formába hozni, nem kell kidobni. Részletekért klikk ide már ma!

Kovácsoltvas rács

Írta: | Építőipar |

A kovácsoltvas rács termékek az országunkban ismételten az egyik legkeresettebb eszközök közé sorolandó termék sorozat. A szimpla vaskerítéseken kívüli tevékenység a kovácsoltvas rács tevékenység. Mivel a rács besorolásán kívül a kerítések is értendő, amiket egyedi elképzelések alapján szoktak elkészítésen az igényeknek megfelelően. A rácsokat inkább az ingatlan, vagy irodaházak védelmében szokták elkészíteni, különböző méretekben, valamint egyedi görbülettel ellátva a vasat. Így ketrecekhez, kennelekhez, polcokhoz és egyedi bútorhoz is alkalmazható.

A passzázskapu

Írta: | Építőipar |

A passzázskapu elkészítésével kapcsolatosan sok vállalkozás tevékenykedik országunk szinte egész területén, ámbár ez a vállalkozás, akiről egy pár mondatott ejtünk itt ezen az oldalon már több mint 20 éve tevékenykedik a passzázskapu tervezése, gyártása alatt. Ez a fajta kapuk leginkább a bevásárló központokban találhatóak, de a Blaha Lujza téren is, amit ez a szolgáltató készített, az M2-es metró bejárati ajtajával. Jótállást vállal a munkája elvégzése után.

Ipari gyorskapu Magyarországon

Írta: | Építőipar |

A németországi vállalkozás magyarországi képviselete a Butzbach Hungária Kft. társaság, akik a kapu gyártása terén igen kimagasló munkálatókat végeznek el a magyar piacon. Legjobb termékei, amire érdemes oda figyelnünk nem más, mint az ipari gyorskapu termékük, plusz a passzázs kapujuk, amit a megrendelők igényei alapján készítik el. Gyorskapujuk kicsi szerviz igénynek van kitéve, 40 éves tapasztalat alapján elkészítve, a passzázs kapu egyedi kialakítási lehetőségnek vannak kitéve. Ezen kapujukat leginkább a plázákban tekinthetjük meg.

Nyitott kandallók

Írta: | Építőipar |

Speciális igények alapján készít kandallót a vállalkozás. Így az igényeknek megfelelően nekik nem gond a Nyitott kandallók elkészítése. Ennél a kandallónál a hőszigetelést tökéletes eljárások alapján szokták elvégezni, pontos légtechnikai eljárásokat építenek bele, így 150-400 m3/óra a levegő fogyasztása. Légkondicionáló eszköz használata ezen termék mellett nem ajánlott. A nyitott kandalló elkészítésén kívül, az igényeknek megfelelően különleges kandallókat is elkészít a vállalkozás. E kandallókhoz tartozik a svéd gránit gleccserkő.

Kovácsoltvas termékek

Írta: | Építőipar |

Ezen termékeke újra hódításba lendültek a piacon, így a kovácsoltvas termékek gyártása a mi legfőbb tevékenységünk közé tartozik. Készítünk bútorokat, ajtókat, rácsokat. A kovácsoltvas rács az egyik legfontosabb termék a kertes házak, raktárak, valamint irodák területén. A betörés védelmét így magasabb szintre tudjuk emelni, plusz a kovácsoltvas rács használatával a biztosító is másképpen áll hozzánk. Mindennek ellenére kovácsoltvas kapu gyártásával, tervezésével is foglalkozunk az országunk egész területén. A kapukat míves, impozáns gyártási technikával készítjük el. Ezen termékek gyártásánál figyelembe vesszük a kivitelezési munkálatok alatt a pontosságot. Szakmai tudásunkkal valamint a tapasztalatunknak köszönhetően helyt állunk.

Kandalló tervezés, kivitelezés

Írta: | Építőipar |

Mi már nagyon régóta vagyunk a piacon így a Kandalló tervezés, kivitelezés nem jelenthet akadályt a részünkre.  Helyszíni felmérés után a kandallók formájának megtervezését követően gyorsan elvégezzük a ránk bízott kandallók elkészítését. A kivitelezési munkálatokat fix áron vállaljuk. A kandalló építésekor azt is figyelembe kell, hogy vegyük, mekkora a tűzhelyterének az igénye. A jelentős méretű 50 – 60 cm tűztér egy részét nagyon is célszerű eltüntetnünk. Ezért kérünk minden kedves érdeklődőt , hogy ezen tevékenységeket is vegyenek figyelembe.