Élelmiszer Archives - Statnet

Főzni tanulni

Írta: | Élelmiszer |

A mai világunkban igen sokan megkérdezik, hogy a főzni tanulás mennyi időt vesz igénybe. Ezzel kapcsolatosan a Bourbon konyha is tud felelni az esetleges érdeklődők irányába. Főzni igen jó, bár a sima húsleves náluk nem igen szerepel az oktatási anyagában, de a japán vacsora elkészítése egyedi igények alapján és a Macaroni elkészítésén kívül sok már oktatás látott napvilágot a kereteiben. Erről a weboldaluk böngészése részletesebben tájékozódhatnak a főzni vágyók.

Őrölt kávék és szemes kávék

Írta: | Élelmiszer |

Az országunkban is elindult az őrölt kávék, és a szemes kávék kereskedelme. Leginkább az egyik kereskedő az, aki a világunk legtöbb országából szállítja hazánkba a kávékat. A kávéik külön figyelmet érdemelnek meg, mert a kiválasztásuk során, a tárolás és pörkölés külön figyelmet indít el a vállalkozás munkáiban. A termékeik kiválóak. A kávék fajtáit különböző hőmérsékleten kell meg pörkölni, ezt kézi pörköléssel szokták elvégezni. Egy biztos a termékeik boldog pillanatokat fog adni a részünkre.

Pizza Nyíregyháza

Írta: | Élelmiszer |

A legjobb pizza Nyíregyháza szerte kapható. Ha tehát rendelni szeretnél az ország legfinomabb pizzát készítő pizzériájából, akkor nem kell mást tenned, mint megragadni a telefont, és leadni nálunk annak a pizzának a rendelését, mely a kedvenced. Ezután pedig megvárni, hogy a futár kihozza az általad rendelt pizzát, és máris fogyaszthatod a finom falatokat. Ha te tehát nem szeretnél csalódni a pizzában, válassz minket!

Napraforgó magok sokasága

Írta: | Élelmiszer |

A Sunflower – Seed Kft., egyik legjobb mezőgazdasági terméke a napraforgó magok sokasága, de mindezeken kívül a vállalkozás foglalkozik még babbal, rizzsel, kukoricadarával és a rizottók sokaságával. Rizottóból van a Curry’s-es, Spárgás, Gombás, Paradicsomos, a rizsekből pedig a B kategóriás termékeken kívül “A” kategóriás rizseink is. A napraforgó magokból van nálunk állati eledelre használt termékek is (olajnapraforgó mag) , madáreledel mag és a focista szurkolók kedvenc időtöltésére szolgáló tápanyaga a “Kisvárdai csíkos” szotyoládék  sokasága.  Termékeink részletes leírását, illetve a termékeink megtekinthetik a nem régen elindult weboldalunkon is.

Szotyi mindenek felett

Írta: | Élelmiszer |

Hallottak már olyan vállalkozásról a szotyi a mindene? Ezen vállalkozás nem más mint a Sunflower-seed néven futó Hádászi Kft. Röviden és tömören tennénk itt közzé, hogy mivel is foglalkozunk. A napraforgó termesztésével, felhasználásával. A napraforgó nagy része olajat tartalmaz, ennek köszönhetően sokféle élelmiszer előállítására alkalmas növény. Van a termékeink között emberi fogyasztásra alkalmas napraforgó mag és van madáreledel is, plusz a vicc kedvéért szotyi is, ha már feljebb említettük. Mi ebben gazdálkodunk igazán. Látogassák meg oldalunkat, hogy ízlés világukat kisegítsük.

Képes receptgyűjtemény

Írta: | Élelmiszer |

manapság már nagyon sok receptes oldal fellelhető a neten, azonban még mindig sokan nem figyelnek oda arra, hogy az általuk feltöltött recepneked mennyire egészségesek, vagy mennyire drága őket elkészíteni! Oldalunkon olyan képes recepteket találsz, amely nagyon finomak, ám ugyan akkor nagyon egészségesek is és nem kerül egy vagyonba a hozzávalók beszerzése sem. Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és szeretnél te is oda figyelni arra, hogy egészségesen táplálkozz, várunk téged is tagjaink közé!

Argán

Írta: | Élelmiszer |

Pattanásokra, ekcémára, neurodermitisre és sok más bőrrel kapcsolatos probléma eltüntetésére kiváló megoldás lehet az argán olaj, amit az argán fa magjából sajtolnak ki. Ráadsául nem csak gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása van a korábbi pozitívumok mellett, de nedvesség megkötő is egyben. Ezért fürdés vagy zuhanyozás után vékonyan érdemes felvinni a nedves bőrre is. Abban az esetben, ha szeretne többet olvasni róla, böngésszen kedvére weblapunkon.

Legjobb receptportál képes receptekkel

Írta: | Élelmiszer |

A legjobb receptportál képes receptekkel, új ötletekkel, igazi finomságokkal várja a kedves érdeklődőket, így ha hozzánk fordul, akkor gyorsan megtalálhatja a legfinomabb képes recepteket, melyek kategorizálva várják, avagy nem kell a húsok között kutatva a salátákat vadászgatnia. Ha pedig valamilyen édességet szeretne csak ki kell választania a megfelelő kategóriát és már sütheti is finomságokat a legjobb képes receptek alapján, melyek még a tálaláshoz is remek ötleteket adnak.

Édes diós muffin

Írta: | Élelmiszer |

Az édes diós muffin érdekében csupán csak annyit kell tenned, hogy felkeresed internetes portálunkat és már válogathatsz is a leírások között, melyek egytől – egyik alaposan ki vannak dolgozva, tehát bármelyik receptet is választod ki, biztos lehetsz benne, hogy azt el is fogod tudni készíteni, hiszen mi minden segítséget megadunk ennek érdekében. A legfinomabb diós muffin érdekében tehát nálunk a helyed, ne feledd, lepd meg családod!

Pizza rendelés Budapesten

Írta: | Élelmiszer |

Pizza rendelés tőlünk azt is megtudhatod, hogy Genaro Lombardo jegyeztette be az első, egyesült államokbeli pizzériát New Yorkban, a Spring Street 53-1/2. szám alatt, 1905-ben. A Lombardo-t ma, mint a Pizza Keresztapja tartják számon Amerikában. 1930-ban asztalokkal és székekkel bővítette pizzériáját, és spagettivel növelte kínálatát. Klikkelj internetes oldalunkra és tudj meg még több érdekességet itt azt is olvashatod, hogy ajándék coca cola poharat adunk minden egy literes üdítő mellé!