Blog Archives - Statnet

Worldstars blog – érdekességek és hírek az új oldalon

Írta: | Blog |

Korábban egy igen érdekes oldalként üzemelt a Worldstars, mostanra viszont teljesen megújulva egy új hírportálként került fel. Itt most már a véleményüket is közzétehetik, sőt még mégis oszthatják egyéb kiemelten ismert oldalakon is. Röviden és tömören a következőképen üzemeltük be az oldalunkat.

Worldstars elindult

A kettő legfontosabb kategóriánk közé sorolandó a belföldi és a külföldi hírek cikkek. Peresze meglepetés ne érje a mostani hírek olvasóit, még csak most indultunk el. Ezen a kettő legfőbb kategórián kívül „egyéb” és „blog” hírek között is olvashatunk. Ezeket a lehetőségeket az oldalunknál a felső részében olvashatják, valamint választhatják ki. Az itteni hírek és egyéb irásaink minimálisan kettő oldal tartalmából fognak állni. Ha méretre kiváncsiak, akkor 1000 karakterről van szó. A Worldstars várja Önöket. Kellemes böngészést kívánunk.

SEO blog oldalon

Írta: | Blog |

Hírek a SEO blog oldalon, ahol az informatika és a keresőoptimalizálás világáról, ahol az olvasás után a véleményüket is elmondhatják ezen a blog oldalon keresztül. Természetesen ezen a blog oldalon is a vélemény megjelenése előtt az oldal szerkesztői felülvizsgálják a hozzászólásokat, majd ha megfelelő közzéteszik. Ezen oldalon is tájékozódhatunk az olvasásokról kategóriákra osztva. Például: A SEO világáról a SEO hírek alatt olvashatunk, de egyéb informatikai hírek is napvilágot látnak ezen SEO blog oldalon keresztül.

 

Testedzés-lélek blog

Írta: | Blog |

Igen érdekes, mert van olyan oldal aminek a címe Testedzés-lélek blog oldalként látta meg a napvilágot. Milyen információk vannak rajta? Szinte mindenről, természetesen az olvasni valókat kategóriákba osztva lehet kiválogatni, így az olvasni valókat rövidítve találjuk meg a Testedzés-lélek blog oldalon keresztül. Mennyi időnként vannak rajta cikkek? Ez változó, mennyire ér rá a fő adminisztrátor a cikkek megírására, valamint miről is szól az adott cikk.

Tudakozóplusz blog oldal

Írta: | Blog |

Tudakozódni a nagy világról lehetséges? Igen, a Tudakozóplusz blog oldal ezért jött létre. Igaz, ami igaz, itt csak hat darab fő kategória létezik. Hírekről, Szolgáltatásokról, Blogról, Egyéb kategóriáról, de nagyon is úgy nézz ki, hogy bővíteni fogják a kategória rovatot, mert a cikkek már itt is igen széles körben jelennek meg a Tudakozóplusz blog oldal adminisztrálása alatt, így reméljük, hogy más kategória megjelenése után az oldal látogatottsága megnövekszik.

Szaknévsor blog

Írta: | Blog |

Szakmai hírekről és vállalkozásokról tájékozódhatunk a Szaknévsor blog oldalán keresztül, ahol a hirdető partnereken kívül egyéb érdekes rövid, illetve hosszú cikkekbe és írásokkal találkozhatunk a böngészés során. Az egyéb szakmai híreken és cikkeken kívül a Szaknévsor blog oldalán egyéb érdekes és figyelmeztető hírekről is olvashatunk. Lásd.: Outlook. Véleményt mondhatnak a felhasználók? Igen, mondhatnak ezen a blog oldalon keresztül is, de csak az adminisztrátor olvasása után történik meg ez.

Minőségi blog oldal

Írta: | Blog |

Ez egy nagyon is minőségi blog oldal nyilvántartása alapján tájékozódhatunk a világban történő eseményekről. Igen szép cikkek között böngészhetünk. Sőt még figyelem felhívó hírek között is böngészhetünk ezen az oldalon keresztül. Például arról is hogy a gyermekek már 10 éves koruk közeledtével monitor függővé válhatnak. Ez egy igen érdekes cikk… Mi vannak még a blog oldal tartalmában? Közlekedési és egyéb hírek, azon felül internetes weboldalakról is tájékozódhatunk az oldal böngészése során.

 

Extra blog

Írta: | Blog |

Igen jó és érdekes hírekről és egyéb cikkekről lehet olvasni ezen az extra blog oldalon keresztül ami már lassan egy éve van a szolgálatunkban. Sok mindenről lehet olvasni ezen az oldalon, így biztosak vagyunk abban, hogy szinte mindent megtalál, ami érdekelné. Hozzászólást is elfogadunk a cikkek után, de előtte az oldal szerkesztői bírálják felül a véleményeket. Igen sok mindenről lehet olvasni, de sok hír van jelen.

 

Blogos oldal üzemeltetése

Írta: | Blog |

A sofőrszolgáltatás helyett, most blogos oldal üzemeltetése folyik ezen az oldalon keresztül. A blog igen széles körben tevékenykedik, pontosabban osztályokra osztva van jelen ezen az oldalon az internet böngészéssel kapcsolatosan. Így gyorsabban és a hatékonyan tudunk eljutni az általunk keresett tartalomig. Az oldalt mobil eszközzel és a tablet-tel is meg tudjuk látogatni, mivel az oldal fejlesztésekor figyelembe vették ezt a lehetőséget is, így most már minden eszközzel barátságos ez a weboldal is.

Tudakozóplusz

Írta: | Blog |

A régebbi időkben a szolgáltatásokról, vállalkozásokról volt nyilvántartása ennek a weboldalnak, ez változott meg a tudakozóplusz oldalán 2015 téli időszakának beköszöntével. Ugyanis a weboldal látogatottsága a visszájára esett, így az adatbázisa már nem volt érdekes a netes böngészők számára. Éppen ezért, elindították az oldal átalakulását, majd az oldal elkészültével blog-ként, cikkek írójaként üzemel tovább ez a weboldal. Az írások ezen az oldalon lassan, de biztosan részletesebben, sokszínűen fog elindulni.

Szaknévsor oldal

Írta: | Blog |

Most már ez a szaknévsor oldal nem a vállalkozások nyilvántartásával fog foglalatoskodni, hanem cikkek világra hozatalával, így érdekes hírekről is olvashatunk, vagy vállalkozásokról szóló cikkeket is találhatunk a weboldalukon. Az oldaluk nagyon régóta üzemel, így a látogatottságok is igen jó, így egy cikk közzétételét kérhetik a szolgáltatótól. Az itt megjelenő blog bejegyzés után az oldalukra vándorlók közül, lehet, hogy fel fogják keresni az Ön elérhetőségét a cikk elolvasása után.